Datorhjälp - Felsökning & Reparation av datorer

dllogob

Din specialist på datorer, service, reparationer och nätverksteknik i Sundsvall
Ring oss – 060 – 785 20 10 – alla dagar i veckan!

Vi köper trasiga datorer/laptops/spelkonsoller

Istället för att slänga eller återvinna din trasiga dator, laptop, spelkonsol, mobiltelefon etc så kan du sälja den till Datorlabbet!

Vi behöver alltid donatorer i form av andra datorer som vi kan ta vissa delar eller komponenter ifrån när vi lagar datorer och köper gärna din utrustning du tänkt återvinna.
De behöver inte fungera och kan sakna delar. Även om en dator är helt trasig och inte kan lagas – så innehåller den små komponenter på kretskort m.m. som kan användas.

Fyll i formuläret och ta en bild på dina prylar så återkommer vi med pris vi kan betala.
Vi hämtar också upp grejjerna hemma hos dig!

Inköp av trasig teknik är inga våldsamma summor vi betalar, men du kan få en slant istället för att återvinna utrustningen!

Har grejerna lite högre värde och enkelt kan lagas är det bättre att laga och låta de leva vidare – kontakta oss för reparation här

Inköp av trasig hårdvara
Observera att detta formulär gäller bara för dig som vill sälja din gamla/trasiga hårdvara till oss istället för att återvinna den.
Behöver du istället laga din dator - använd denna sida: https://datorlabbet.se/boka-reparation-av-dator/
På undersidan eller baksidan sitter ofta en etikett med modellen, t.ex. HP 7550. Du kan också ta en bild och bifoga längre ned om du är osäker.
Click or drag a file to this area to upload.
Ladda gärna upp bild på dina prylar så kan vi enklare ge dig rätt prisförslag.